Mamas zijn mooi Stephanie Planckaert

ISBN: 9789002223242

Published: 2007

Paperback

172 pages


Description

Mamas zijn mooi  by  Stephanie Planckaert

Mamas zijn mooi by Stephanie Planckaert
2007 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 172 pages | ISBN: 9789002223242 | 4.31 Mb

Nadat ze als amper zestienjarig meisje zwanger werd, kreeg Stephanie Planckaert veel kritiek te verwerken. Maar die negatieve reacties verstomden na de publicatie van haar openhartige Dagboek van een tienermoeder en toen iedereen zag hoe StephanieMoreNadat ze als amper zestienjarig meisje zwanger werd, kreeg Stephanie Planckaert veel kritiek te verwerken.

Maar die negatieve reacties verstomden na de publicatie van haar openhartige Dagboek van een tienermoeder en toen iedereen zag hoe Stephanie zich met volledige toewijding ontfermde over haar baby Iluna. -Vanaf nu ben ik gewoon “mama” in plaats van “tienermoeder” -, concludeerde Stephanie in haar debuut.In Mama-s zijn mooi vertelt Stephanie over haar ervaringen als jonge mama en gaat ze leergierig op zoek naar wat moeders en moederschap zo bijzonder maakt. Haar goudeerlijke getuigenis en ontroerend mooi moedergeluk vormen een herkenbaar en inspirerend verhaal voor vele mensen.Recensie(s)In haar tweede boek vertelt tienermoeder Stephanie Planckaert, dochter van de Vlaamse ex-wielrenner Eddy Planckaert en bekend van de realitysoap over de familie Planckaert op de Vlaamse commerciele zender VTM, over de opvoeding van haar dochtertje, Iluna.

In Dagboek van een tienermoeder (2006)* vertelde Planckaert al hoe ze als zestienjarige moeder werd van Iluna en welke kritiek dat opleverde. In dit nieuwe boek heeft ze het over de eerste twee jaren als moeder en gaat ze op zoek naar wat mamas zo mooi maakt. Planckaert voelt zich ondertussen super in de rol van mama, maar wil uiteraard absoluut geen rolmodel zijn voor andere tienermeisjes. Verder vertelt ze hoe Iluna de familie Planckaert nog dichter bij elkaar heeft gebracht en hoe haar vriend, Christopher, zich heeft ontpopt als de man van haar leven en de gedroomde papa voor haar kindje.

Planckaert vertelt op een openhartige en eerlijke manier over haar gevoelens en ervaringen. Het resultaat is een erg persoonlijk boek, dat vooral de liefhebber van de realitysoap zal aanspreken. Geillustreerd met zwart-witfotos en gedrukt op glanzend papierEnter answer

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Mamas zijn mooi":


fonatokcsomok.eu

©2011-2015 | DMCA | Contact us